FB

Monday, November 22, 2010

HAPPY !!! HAPPY !!! HAPPY !!!

Suke nye rase....happy !!! happy !!! hahha...nape yer..cuba teka ???

dapat bonus ??? - - hmm...nan ado...

dapat cuti lama ??? -- jgn nak harap ler ibu wafiq oii...

gi holiday ??? - - bajet xde... kehkeh...hrp family day ofis jer tp tak berbau lg stakat ni...


korang ingat tak iklan ANMUM kat tv b4 this ??? ala...pasal redemption kalo hantar pencedok susu tu....kalo seb baik leh dpt HANDYCAM...kalo seb tarak baik dapat redeem susu jer la...
semalam ibu wafiq dah dapat brg redeem tu..dapat susu jer...Essential Langkah 3 + Honey 650 gm...dah teramat suka walaupon tak dapat HANDYCAM..setiap penyertaan ke 100 dapat la handycam tu..kalo refer kat attachment yg ANMUM hantar tu ade refernce number : 12 204...kat condignment note SKYNET tu pun ade tulis 12 204...ibu wafiq rasa laa tu nombor penyertaan..huhu...kalo yg ke 12 200 bertuah ler badan...
tp ok laa dah dapat susu..boleh laa minum utk seminggu...rasa harga untuk 650 gm ni pun dlm RM 24.00 ... sebab biasa beli yg 1.3 kg ..lupa dah harga yg 650 gm ni...
ANMUM...buat ler lg peraduan camni...leh ibu wafiq save budget...hahaha...susu sekarang sangat mahal woo..seb baik wafiq still nyusu badan lg...leh ler jimat sket...;-P

3 comments:

  1. salam ibu wafiq. thanxx 4 singgah kak,singgah slalu jgk yah. comelnya anak..ehe..salam kenal yah...=)

    ReplyDelete
  2. wah2.. lumayan anak2 ibu wafiq dpt hadiah... uhuhuh

    ReplyDelete

TQVM ye sudi komen.. sayang korang ! ^^

Link Within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...