FB

Sunday, November 21, 2010

Ahad Yg Lemau , Limau Tak Berbiji

tu dia..glemer gitu title entry...glemer apenyer...ntah ape-ape jer.. aku cilok tajuk drama ?? ...bukan lah...tajuk novel ?? .. . pun bukan..hehe..saja je tu..kasi gempak.. ;-P

tu tajuk dua dalam satu..dua kisah kita kasi combine tajuk dia..hahha..

hari ni dah start keje..setelah 4 hari bercuti raya termasuk weekend..manyak tak suka woo..nak duk relax kat rumah lg rasanya..nanti jap lg ade bacaan yassin ramai-ramai..dah rutin ofis ni setiap pg ahad..kasi jiwa rs tenang sket gitu..lps baca yassin sure acara breakfast berjemaah..hoho..tak de jamuan makan ari ni yer..makanan sendiri-sendiri...tak de makanan sila pergi beli sendiri...hehehe..lepas acara makan-makan sure keje laa pulak..tapi ari ni kita keje sambil lewa ye kawan-kawan..haha..kata monday blue...kehkeh..weii...tak baik tao makan gaji buta ibu wafiq oii...rezeki nak kasi makan anak tu....(insaf)

ari ni ibu wafiq bawak bekal jemput2...kalo org luar dari trg ni bese lar..diorg panggil cekodok..haha..nasi lemak buatan kedai pun ada..kalo jemput2 buatan kedai mmg ibu wafiq nie sah-sah pemalas...haha..dan ada lagi satu bekal...limau..yer..limau tak berbiji...

bukan buah limau tul tao..tapi sekali pandang bisa bikin mereka terpedaya..haha..ibu wafiq ambik resepi nie kat kak nor secubit garam..namanya jeli oren..tengok comel terus rasa excited nak buat...bawak ofis sket kasi kawan2 makan..

ini je yg tinggal..yg lain semua dah ngapp.seb baik sempat snap yg ni..;-P

2 comments:

  1. keje jgn tak keje...hikhik..wah owen pun ada...;D...p/s yana tag awk...;d

    ReplyDelete
  2. aik bakpe yani dok makan pon jeli ni?

    ReplyDelete

TQVM ye sudi komen.. sayang korang ! ^^

Link Within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...