Friday, October 22, 2010

Virus Baa Baa...

Ptg ni dengan mudahnya aku dapat membelek blog2 yg aku follow n menelaah post2 diorg dengan amannya..yer betul...dengan amannya..tanpa sebarang gangguan..hehe...bese ade sorng peng'conquer'..<---tul ke spell ni? n sorang pengganggu...siapakah mereka itu? ke mana kah mereka telah pergi?..n..the answer is..KROH KROH KROH

oh!amannya rasa..sorry abg..hehe ..kalo tak time nie abg sibuk nk tengok koleksi citer abg jer..brape bnyak koleksi pun tak tau..mmg tak kan abis punyer..pagi donlod..lps donlod sesi nonton lak..ptg nonton lg..mmg tu ler keje dia ari minggu..kalo mlm lak kalo aku sempat chop kerusi depan monitor nie dia akan kata:

abg : abis main kejut abg tdo yer...
aku : kalo abis kul 2?
abg : xpe...kejut jer...
aku : kalo kul 3?
abg : xpe...kejut jer...

perhh..abg layan tenet je laa...ayang tdo ngn wafiq jer...huhuhu..

dah lari topik..hehe..yeaa!virus baa baa!sure tak pernah dengar kan??ini adalah virus baru!hehe!al-kisahnya..ofis mate aku.. che ku bie..telah menceritakan perihal anak nya Eryna yg telah menangis bahana EMBEKkan BAA BAA BLACK SHEEP!!!yeaa...virus baa baa!leh tengok kat you tube..

so..aku pun search la rhymes tu for Wafiq...kalo si cute Eryna menangis..si hensem Wafiq lak cam terpesona...terkesima..ternganga mulut dan td aku kasi Wafiq tengok lagi skali..setelah direplay beberapa kali..Wafiq tdo dgn mudahnya...amannn...hhehe..leh layan tenet..haha!

No comments:

Post a Comment

terima kasih sudi komen.