FB

Friday, October 15, 2010

Hari Raya ~ Part 2 ~ Member Ofis

Al-kisahnyer..diz yr ofis aku tak wat jamuan raya besar2an..sbb...sbb..ntah..xtauuu!!! hehe..so inisiatifnyer geng2 ofis..depa sume pakat ler bawak makanan..sampai buat 2 kali coz ramai sangat nk sponsor mknan..tabiat bebudak ofis aku nie..(termasuk ler aku) bab mnk2 mmg suke..mkn dr pg sampai balik keje pun tak pe..all diz pic from pocket camera partner aku..kak rozie..dr aku punya camera xder sbb..sbb..aku nk melantak!mn ade ms wei nk ambik2 gmbar nie!haha!


3 jejaka arkitek n engineer..dlm 40 org jejaka naper yg nie jer masuk gambar k.rozie??


bunga2 di ofis..kurang 2 org...tukang snap sorang n cik pah..mn cik pah ek??


Sure korang prasan kn baju kita org sama?kalo tak prasan tak lamer ler tuu tengok tul2..baju sutera digital sumer tu..SPONSORED by OFFICE..tudung lak NOT SPONSORED by ARIANI..

hah! cakap bab tudung..naperler si YANI ni ketemu tudung ARIANI nie utk di match kan ngan baju sutera tu..agak aku ler mybe nama dah dekat nak sama..fuh!!harga tak hengat!!melayann fuluss!!kalo tudung bese2 leh dapat 2 or 3 helai..tapi tak leh salahkan YANI sebab tu bukan tudung pertama n terakhir from ARIANI..de bnyak lg!haha!nk wat cam ner..cam best jer bila pakai..kihkih!

3 comments:

  1. sebab ade jejaka tu je yang ade..sebab yani la y snap!ahaha

    tudung tu match sgt even yani mule2 beli hanya utk suke2

    ReplyDelete
  2. lorrr..yani yg snap rupanya...patut ler..hahaha

    ReplyDelete
  3. lorrr..yani yg snap rupanya...patut ler..hahaha

    ReplyDelete

TQVM ye sudi komen.. sayang korang ! ^^

Link Within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...