Saturday, October 9, 2010

Bila Mau Kasi Update ???

Salam..
Lorr...cam cacat jer nak menaip..tu lah ko ya..org nak berblogging ko nak berblogging gak..lama betul tak update blog..buat separuh jalan jer..hari nie azam baru nak start aktif menulis di blog lak..(jgn setakat azam jer sudahh!!!)

tak de alasan bz lg..musim audit dah lepas..tunggu tahun depan lak nak bz balik kut..kalo sangkut pun sebab si putera yg sorang tu..kehkeh...

followers pun br 2 3 kerat..cam ner nak ade followers..sbb aku sndiri tak menfollow blog org..stakat bc entry org jer..follow nyer tidak..(cam ner nak follow..aku lupa password laa..nie pun after reset password baru boleh buka balik blog aku yg berdebu ni)

banyok nor story nak hebah kat sini..rs tak lengkap jer kalau tak kongsi dalam blog ni..bior ler tak der org baca asal rs puas dah..heheh!nanti satu persatu aku update..sabo..

No comments:

Post a Comment

terima kasih sudi komen.