Tuesday, October 12, 2010

BESDAY WAFIQ

birthday boy!!!

CERITA YG HAMPIR EXPIRED UTK BDAY TG TERLEWAT

16.07.10...genap umur Wafiq 1 thn..HAPPY BIRTHDAY SAYANG!!! tp kitaorg celebrate bday Wafiq pd 06/08/10..tu pn buat ala kadar je sbb ayah aku baru jer meninggalkan kami semua pd 08/07/10..masih lg dlm hari2 menghormati pemergian ayah..sedih n pilu masih terasa hingga ke saat ini...al-fatihah utk arwah ayah..semoga rohnya ditempatkan antara golongan hamba Mu yg beriman Ya Allah...amin..

Berbalik story bday Wafiq...kami jemput jiran tetangga n saudara terdekat..no heavy food..juz simple..boleh dikatakan aku beli hampir semua jenis produk keluaran ayam mas..dari ayam ketul,hotdog,tempura,jejari n ntah ape lg pun aku dah tak ingat...yg pasti H.A.L.A.L...juz goreng n serve..hehhe...keje senang...;P

Time nak menjemput tetamu sume tu aku tak bg tau nk buat bdya utk Wafiq..juz cakap :

''jemput datang rumah yer lepas asar..ada buat bubur kacang lebih sikit..jemput laa datang mkn...''

depa percaye jer laa..maybe sebelum tu mak aku selalu buat majlis baca yassin..so depa pun tak banyak tanya..
bley ker gitu??mmg bley sbb aku dah buat punn..haha..bubur kacang mak aku yg masak..so bila diorang sume sampai rumah terkezut gak ler diorang ada belon,ade kek segala..depa cakap :

"laa..nape tak cakap nak buat birthday Wafiq...kitaorg tak bawak hadiah pun..."

hehhe..mmg itu pun niat aku..tak nak susahkan depa sume..nice tak aku???ahakzz!!

k dah la...korang enjoy gambar la pulak...




close-up sket kek bday wafiq..thanks to adik amir coz sudi tolong k.ya design kek ni...

celebrate skali ngn besday ayah..02.08.10..kate nk berjimat kan abg..haruslah menumpang bday anak..haha


hepi femly!anak den yg bj biru sorang jer tau..lg 2 tu anak jiran menempek..


bubur kacang n koktel...koleksi ayam mas lp lak nk snap!


Anak2 serta jiran tetangga yg dtg..

No comments:

Post a Comment

terima kasih sudi komen.