Wednesday, February 10, 2010

Wafiq Ngan Stroller Baru....



setelah pening2 duk pikiaq siang mlm nk beli ke tak stroller akhirnya aku beli gak stroller brand Fair World utk Si Cute Wafiq Isnin baru ni....RM199.00...relax n steady jer anak aku duk dalam tu..terpancar sket wajah-wajah kehairanan di wajah Wafiq..agaknyer dia duk pk..'ibu letak aku atas aper mender nih?' hikhikhik....hujung minggu ni kita gi jalan jalan kat taman yer Wafiq...ibu nak try letak Wafiq dalam stroller...nk tengok nangis ke tak...hikhikhik...jangan nangis sayang nanti tak berbaloi ibu beli...:-)

*skang duk pening mikir praktikal tak nk beli baby walker..org kata banyak buruk dari baiknyer benda alah ni...huhuhu...

2 comments:

TQVM ye sudi komen.. sayang korang ! ^^

Link Within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...