Saturday, January 16, 2010

SeLamAt ?????? SaYang!!!!!!

Selamat pe erk?ulang tahun mmg tak.hari jadi bley ker??erm..eceli hari ni genap Si Cute Wafiq 6 bulan..so aku nak wish selamat ape agaknyer..pe2 je la..ahakz..hrp2 anak ibu cayang ni sihat sejahtera....

Bangun jer tdo pg td...alamak...Wafiq sakit mata..bertaik mata belah kanan..cian cayang ibu...hukhuk..last 2 months kena sakit mata belah kiri...lama gak nak baek..hrp2 kali ni jap je la..

Kul 8 am kejut Wafiq tdo..kene bawak Wafiq gi klinik..nk gi homeopathy sebenarnya..xyah mandi dulu la syg..ibu tukar pampes jer..ramai gak org kat klinik...jenuh gak nunggu..time jumpa doc bising kat Wafiq,bukan nangis tp xtau la aper yg dibebelnya...doc pesan ibu Wafiq kene jaga makan..jgn ambik minuman berkafein..ye la aku kn menyusu Wafiq..

Pas tu dpt msg from my ex ofis mate..dia nk jual car seat..baru pakai sehari..brand Anakku.Beli RM300 n nk kasi aku RM150..bley byr ansur katanya...hikhik..aku pun ajak ayah Wafiq gi rumah dia...nak tengok benda alah tu laa...tp xleh nk try la plak...Wafiq dah bukak sound metal dia.ishkishk anak ibu ni...seb baik la kwn aku tu bg bwk balik try dulu..bley ker mcm ni...bley la sbb aku dah bawak balik pun..:-)tp x decide lg nk beli ke tak..Wafiq dah 6 bulan...praktikal lg ker?nanti la nk pk lg pun test skali kat rumah dia td tengok Wafiq cam terlebih panjang je bila duk dlm tu..tak tau la kut2 Wafiq xduk diam time tu...

Lunch ari ni anak ibu mkn bubur blend + kurma..nyamnyam..Wafiq mkn sampai abis..ni lunch Wafiq kali ke2 dlm hidup dia..smalam baru ajar dia makan...:-)lepas mkn ingt nk bg mkn ubat tp rupa-rupanya ubat tu kena mkn sebelum mkn...so aku bg Wafiq tdo dulu....

Ptg lepas mkn ubat dukung Wafiq jln2 keliling umah..aku dukung Wafiq sampai kedai..tercengang jer Wafiq time masuk keda iruncit tu..ni 1st time bawak Wafiq gi situ..anak ibu kan dah besar..dah 6 bln..lepas balik kedai snap gambar ni...sorry ayah Wafiq..ayah Wafiq xde gi keje..xleh masuk frame:-)

No comments:

Post a Comment

terima kasih sudi komen.