FB

Monday, April 13, 2015

Kongsi Resepi, Dapat Wang, Menang iPhone 6 Plus



Assalamualaikum ...


KLIK BANNER UNTUK REGISTER


Jangan biarkan resepi masakan korang yang lazat dan enak itu hanya terpahat dalam buku masakan. Sekarang peluang korang jana wang dengan hanya berkongsi resepi dan wang sedang datang bergolek menuju ke arah korang. Mudah kan? Jangan lepaskan peluang. Yaya akan terangkan satu persatu..

Pernah dengar Lets' Masak ? Satu komuniti website masakan di mana korang boleh berkongsi resepi, juga special buat orang-orang macam yaya yang selalu berpandukan resepi bila nak masak.. Let's Masak la tempat yaya selalu lepak buat masa ni..sambil leleh-leleh ayaq lioq nengok resepi. 

Bertambah best bila setiap resepi diterangkan langkah demi langkah. Juga boleh dimuatkan langkah bergambar. Kalau tak faham resepi dekat bawah resepi tu terus boleh drop komen. Kotak komen yg sangat mesra pengguna. Segala jenis resepi masakan ada, kategori masakan juga sangat tersusun, senang nak cari resepi. tapi sebelum senang-senang korang nak cari resepi kenalah daftar dulu.


Resepi pertama yaya submit untuk Let's Masak

Bahan-bahan.


Penyediaan langkah demi langkah yang sangat jelas. Tak faham boleh tanya pada ruangan komen.






Juga ada butang recook dan juga ruangan komen..kut2 lah nak puji memuji kalau dah try resepi tu..hihi


 See..cantikkan paparan komuniti masakan Let's Masak ni.sure korang lepak lama-lama mencari resepi ^_^
 Sebelum nak cari resepi kena daftar dulu.. meh rapat-rapat yaya nak explain.



Langkah 1 :

Sila klik http://letsmasak.com/register Isi segala maklumat yang diperlukan.


Langkah 2 :

Bila dah daftar pastikan PROGRESS korang sekurang-kurangnya 50%. Kacang jer nie..

senang-senang je boleh dapat 50% progress. Yaya eksaited kemain nak dapatkan 100%..nak tengok ape jadi lepas tu. haha


bila dah selesai boleh pilih resepi mana untuk di cuba... yaya dah cukup progress 100%.. lepas tu hilang dah progress to do keluar pulak mende alah ni...

Mende alah ni adalah Let's Masak Reward Sistem. Time ni lah korang nak submit receipe banyak-banyak! Bagi tips banyak-banyak..semuanya menyumbang kepada point. 100 point bersama RM1. 




Alang-alang korang dah register dengan Let's Masak.. dah lepas progress 50%..apa kata cuba nasib sertai kontest. Hadiah tempat pertama  iPHONE 6 PLUS 64 GB ! nak ke nak!!!..haha..meh join!


http://letsmasak.com/?id=2164

Mana tau ada rezeki. RM200 pun banyak tu..sape senang-senang nak bg kita RM200 kan...

KLIK BANNER UNTUK SERTAI CONTEST



Apalagi.. senang jer kan.. korang usaha sikit je.. mana tau rezeki i phone milik korang.

Selamat Maju Jaya.


**Contest ini dianjurkan oleh LetsMasak.com dan disokong bersama Kelab Komuniti Hai Blogger! http://www.haiblogger.com






.



.

 

Link Within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...