FB

Sunday, February 1, 2015

Lebih bersemangat setiap pagi!

Assalamualaikum...

'ibu.. mana Vitalea dengan vitamin C? ..'

'adushhh..ibu lupa..tadi lepas sarapan patut Wafiq terus mintak dengan ibu..mintak dalam kereta tak ada maknanya ler  Wafiq oii.. pagi esok lah makan..'

itu la dialog pagi tada..gara-gara ibu agak huru hara sampai lupa nak bagi Wafiq supplement kegemaran dia..

 dalam mulut Chewable Vitamin C, atas tapak tangan Chewable Vita-Lea for Children.


Rasa Vitamin C yg masam-masam.. macam makan gula-gula mentos. tp lagi sedap Vitamin C Chewable Shaklee ni.. feeling makan gula-gula tapi penuh dengan khasiat dan kebaikan.


stok sebotol tinggal di office..kang kat rumah abis ibu tak tersedar ada ready stock senang sikit..  



Multivitamin untuk anak ini sangat sedap bagi Wafiq. 'Gula-gula' berkhasiat berperisa anggur ni membuatkan anak-anak tak akan minta anda beli gula-gula lain lagi..

jadi, inilah yang yaya berikan kepada Wafiq sebagai perlindungan kepada kesihatan dia. Maklum lah di tadika, kalau seorang kena selsema, cepat je budak-budak lain terjangkit sama. Semoga anak ibu Wafiq 'lebih kebal' untuk menentang segala serangan virus dan jangkitan penyakit..Aminn..hehe.

Semoga anak ibu Wafiq sentiasa sihat, cergas dan bertenaga ke sekolah!








.

Link Within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...