FB

Tuesday, January 26, 2016

Baca entri tu, jangan baca tajuk je

Bismillah.
Assalamualaikum.

Dalam keadaan bertenang seketika dari kerja-kerja hakiki..tarik dan hembus nafas sekejap sambil menaip..^__^ . banyak keje kene setel, tapi enjoy je buat semua ni..no stress2. kejap tadi call maybank, baru tau kewujudan M2U Biz/MAS. Sebelum ni hanya tahu ada M2E selain dari M2U yang kita selalu guna tu..ilmu baru.. nanti nak nk register M2U Biz/MAS (Maybank Autocredit System) .

Kuala Terengganu hari ni cuaca tak tentu arah.. awal pagi tadi angin kuat macam nak hujan..Alih-alih matahari memancar..pastu baru sekejapan hujan..hujan dalam 1 minit macam tu je..ni dah panas balik..Cuaca tak menentu..apatah lagi hati manusia *tetibe

nak story mory kisah yg gugel2 ni..tersinggah blog yaya..tak baca entri, kadang mungkin tajuk pun tak baca, terus ambil contact .. whatsapp kita macam-macam..aduhai..pening..kadang yaya banyak gelak dari pening bab2 ni..macam-macam pesen readers blog ni..haha..*hidup tak nak tension-tension

ye lah.. dorang whatsapp kita :

- tanya harga loyang size10 x 10, 12 x 12
- tanya harga kuih bunga durian
- tanya harga keropok segera kalau nk tempah 1000 pek
- tanya harga produk Ainun Beauty

macam-macam lah soalannya..

padahal entri yaya cerita :

yaya bakar kek ni dalam loyang 10 x 10, yaya cerita buat kuih bunga durian tak jadi, yaya story mory Jenama keropok segera paling sedap di Terengganu, yaya cerita yaya pakai Ainun Beauty sebab ngadap kompuer lama-lama rasa mata ni macam kering je, mata penat.. itu je pun... hakak tak berniage ye adik-adik semua..

haha..

btw, thanks sudi jenguk2 blog ni..tanpa korang readers2 akak yg hensem dan cun melecun ni..tak bernyawa agaknya blog ni.. thanks.


*sambung keje hakiki..eh dah lunch time..
*cari nasi bajet RM3


.

Link Within

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...